Akcija!

DY Nutrition Blackbombs 60kaps.

24.90

Yra sandėlyje: Nėra
  • Deginkite riebalus, o ne energiją. Riebalų degintojas, kurio sudėtyje esantis kofeinas, ne tik efektyviai padės atsikratyti to, ko siekiate, bet ir suteiks jėgų. Blackbombs – Jūsų teisingas pasirinkimas.

Neturime

Aprašymas

Deginkite riebalus, o ne energiją. Riebalų degintojas, kurio sudėtyje esantis kofeinas, ne tik efektyviai padės atsikratyti to, ko siekiate, bet ir suteiks jėgų. Blackbombs – Jūsų teisingas pasirinkimas.

 

Vartojimas:

 suvartokite porciją (2 kapsulės), užgeriant 250ml vandens. Po trijų dienų vartojimo, suvartokite 2 porcijas (4 kapsulės) per dieną, vartojant vieną porciją (2 kapsulės) ryte, o kitą po pietų. Nevartokite mažiau kaip 5 valandos prieš miegą.

Sudedamosios dalys:

DY Nutrition Blackbombs 60kaps. – tai maisto papildas.

Grynasis kiekis: 60 kapsulių (49,8g) (30 porcijų).

Porcijos dydis: 2 kapsulės.

Maistingumo deklaracija 2 kaps.
Paprastojo raugerškio ekstraktas600mg
Aitriųjų paprikų ekstraktas200mg
Teakrinas100mg
Teobrominas100mg
Cholinas (kaip cholino bitartratas)100mg
DL-fenilalaninas100mg
Kofeinas100mg
Chromas (kaip chromo pikolinatas)100µg

Sudedamosios dalys: paprastojo raugerškio (lot. berberis vulgaris) ekstraktas, kuriame 97 % berberino; aitriųjų paprikų ekstraktas, 8:1; kukurūzų krakmolas, teakrinas, teobrominas, cholino bitartratas, DL-fenilalaninas, kofeinas, lipnumą reguliuojančios medžiagos (talkas, skersinio ryšio natrio karboksimetilceliuliozė, riebalų rūgščių magnio druskos, silicio dioksidas), stabilizatorius (polivinilpirolidonas ), užpildas (skersinio ryšio natrio karboksimetilceliuliozė), chromo pikolinatas.

Įspėjimai: skirtas vartoti tik suaugusiems asmenims. Nevartoti esant alergijai bet kuriai iš produkto sudedamųjų dalių. Netinka nėščioms ar krūtimi maitinančioms moterims bei žmonėms, vartojantiems vaistus ar turintiems sveikatos sutrikimų. Produktas neturi būti vartojamas kaip maisto pakaitalas. Rekomenduojama įvairi ir subalansuota mityba bei sveikas gyvenimo būdas. Neviršyti nustatytos rekomenduojamos dozės. Laikyti sausoje, vėsioje, vaikams nepasiekiamoje vietoje, saugoti nuo tiesioginių saulės spindulių. Sudėtyje yra kofeino. Nerekomenduojama asmenims sergantiems fenilketonurija.

Papildoma informacija

Skonis

Mango – kokosų, Vyšnių – aviečių, Apelsinų

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Būkite pirmas aprašęs “DY Nutrition Blackbombs 60kaps.”

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *